Kristian Mong

Kristian Mong

Prosjektleder

LinkedIn

Kristian er en erfaren prosjektleder med bakgrunn i software og IT innen olje & gass og maritim industri. Han har hatt ansvaret for en portefølje av pilotprosjekter innen radar, elektro og sensorteknologi, samt flere IoT/Azure cloud-prosjekter.

Kristian har en Mastergrad i teknisk kybernetikk fra NTNU, med videre skolegang innen prosjektledelse. Denne bakgrunnen gjør at han har inngående kunnskap og programmeringserfaring innen web, desktop, embedded, og serverteknologi. Han er vant til å lede prosjekter på tvers av landegrenser med mange høyt kompetente ressurser i krevende miljøer.

Med sin lange erfaring innenfor olje & gass, offshore, samt den maritime sektoren har Kristian vært med på å lede spennende prosjekter som omhandler systemintegrasjon av sensorteknologi, simulering, subsea-prosjekter, og ledelse av avanserte tekniske systemleveranser over hele verden.

Videre er Kristian svært lett å snakke med, strukturert og analytisk av natur, glad i å lære og uvanlig god på å dokumentere og lede prosesser.

Les mer om Kristian her