Torgeir Ous

Torgeir Ous

DevOps engineer

LinkedIn

Torgeir har gjennom utdanning og relevant arbeidserfaring opparbeidet seg et bredt kompetansespekter med god kunnskap om en rekke teknologier.

Han har tverrfaglig forståelse innenfor informasjonsteknologi og er godt rustet for å håndtere problemstillinger gjennom hele utviklingsprosessen. Gjennom prosjektene han har jobbet med har han også opparbeidet seg god erfaring med moderne produktutviklingsmetodikk i autonome, tverrfaglige team, og har god kunnskap om skytjenester, mikrotjenester, kontainerteknologi, DevOps og CI/CD.

Torgeir er en sosial og omgjengelig person som er god til å samarbeide både med oppdragsgiver og kolleger i prosjekt. Han har gode kommunikasjonsevner, er flink til å lytte - og nøler ikke med å dele sin kunnskap med teamet. Han har et helhetlig syn på krav, kompleksitet og risiko under utviklingen - og har vist at han raskt kan sette seg inn i nye systemer og domener for komme i gang med utviklingen. Torgeir er også en dreven formidler og har vært lærer innenfor faget ved flere anledninger fra 2013 til 2018. Til sammen har Torgeir drevet med utvikling i ca. 10 år.