Jon Roar Odden

Jon Roar Odden

Daglig leder og prosjektleder

LinkedIn

Jon Roar er medeier og daglig leder i Stolt IT i tillegg til å være innleid som Prosjektleder og Testleder hos Statnett. Her hjelper han til med prosjektstyring og gjennomføring av porteføljens egne prosjektene i tillegg til å ha testansvar i andre prosjekter. Jon Roar har vært hos Statnett i avdelingen «Portefølje og Prosjekt» (IFP, nå IFA) siden september 2016.

Frem til midten av september 2016 var han prosjektleder hos Communicate Norge AS, ute hos deres kunde REMA 1000. Her ledet han et team av utviklere og arkitekter i utviklingen og leveringen av en rekke nye integrasjoner hos REMA 1000. Her har han hatt ansvaret for den tekniske fremdriften av Communicates største leveranseteam.

Tidligere var han innleid hos DNVGL (Tidligere Det Norske Veritas) som Testleder i portalløsninger og hos Statoil Fuel & Retail i samme rolle.

Før dette jobbet han som CTO (teknisk sjef) hos INSPIRIA science center i Sarpsborg og var med å lede byggingen (ansvar for de tekniske leveransene som IT, el og telekom) og oppstarten av Østfolds eneste vitensenter.

Bakgrunnen ellers er som prosjektleder, testleder og utvikler i mange forskjellige organisasjoner, både nasjonale og internasjonale.

Med erfaring fra rollene ovenfor i noen av Norges og verdens mest høyteknologiske bedrifter vet Jon Roar viktigheten av god ledelse, rutiner, tidsfrister og pinlig nøyaktighet.

Les mer om Jon Roar her